Lyofilizovaná jahoda v čokoládě - mléčná 200 g

Kód: 112060
Novinka
Neohodnoceno
189 Kč 94,50 Kč / 100 g
Skladem
Možnosti doručení

Sladkost a křupavost jim rozhodně nechybí! Celé lyofilizované jahody se vykoupaly v mléčné čokoládě a čekají jen na to, až vám rozjasní den.

  • osvěžující jahody a sladká chuť čokolády
  • lyo jahody obsahují vitamíny a minerály
  • dlouhá trvanlivost

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tahle laskomina vytlačí ze spíže bonbóny a sladkosti. Na své straně má neodolatelnou kombinaci chutí i vitamíny obsažené v lyofilizovaných jahodách. Je favoritem u dětí a dospělých, co si rádi pořádně osladí život. V každé kuličce se ukrývá celá lyofilizovaná jahoda.

Zralé jahody se nejdříve vysuší mrazem, a tím si zachovají většinu vitamínů, minerálů i vůni a chuť čerstvých plodů. Při lyofilizaci se z ovoce odstraní většina vody. Poté se jahody obalí v mléčné čokoládě a přemění se ve sladkou pochoutku.

Lyofilizované jahody v čokoládě vás nadchnou také dlouhou trvanlivostí. Zatímco čerstvé jahody v čokoládě musíte hned sníst, ty lyofilizované můžete mlsat průběžně. Přitom chutí připomínají čerstvé jahody a navrch ještě krásně křupou.

Jak si vychutnat mrazem sušené jahody v čokoládě?

Vychutnejte si lyofilizované jahody v čokoládě jako mlsání u televize, sladkou tečku za obědem nebo rychlý zdroj energie. Skvěle se hodí také jako sladká laskomina místo obyčejné bonboniéry, třeba až půjdete na návštěvu k rodině nebo přátelům.

Lyofilizované jahody jsou plné vitamínů a minerálů

  • Mrazem sušené jahody si zachovaly většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
  • Jahody obsahují spoustu vitamínu C (62 mg ve 100 g čerstvých plodů podle NZIP).
  • Výraznou červenou barvu má na svědomí anthocyanin – silný antioxidant.
  • Jahody obsahují kyselinu listovou, která je důležitá pro vyváženou stravu.
  • Lyofilizované jahody jsou bohaté také na vitamíny A, B, E a minerály draslík, zinek, mangan a další stopové prvky.

Co je to lyofilizace?

Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mrazem sušené ovoce
Hmotnost: 0.2 kg
EAN: 8594204892148

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola