Detailní popis produktu
Milujete cokoliv s příchutí manga, ale dbáte na zdravou výživu? Teď si můžete vyrobit zdravé mangové jogurty, tvaroh, kefír nebo proteinový shake bez přidaného cukru. Stačí přisypat tento jemný mangový prášek a získáte intenzivní mangovou příchuť. Přitom 100% přírodní bez konzervantů a éček.
Díky prášku z lyofilizovaného manga si šťavnatou a omamně sladkou chuť manga vychutnáte kdykoliv. Koupit zralé mango v českých obchodech bývá nadlidský úkol. S práškem si ale s výběrem dokonalého kusu nemusíte dělat starosti.
Navíc ho máte vždy po ruce. Žádné loupání, žádné lepkavé ruce, žádná ztráta času. Stačí prášek rozmíchat. Díky jemnému mletí se bleskově rozpustí v tekutině, snadno se zapracuje do těst i krémů a na rozdíl od čerstvého ovoce nezředí a nezkazí konzistenci dezertů.
Jak použít lyofilizovaný mangový prášek?
- Dochutí a přírodně osladí kaše, jogurty, tvaroh i granolu – přidejte lžičku a vychutnejte si exotiku v každém soustu.
- Perfektní na pečení – dodá exotickou chuť i krásně žlutou barvu dortům, makronkám, cupcakům nebo domácím sušenkám.
- Do smoothie nebo proteinu – rychlá dávka ovocné chuti bez nutnosti loupání a krájení čerstvého ovoce.
- Na ozdobu dezertů – posypejte mango práškem cheesecake nebo cupcaky.
- Na výrobu zmrzliny nebo sorbetu – skvěle se rozpouští a dodá intenzivní ovocnou chuť mraženým pochoutkám. Nabízíme ho i pro velkoodběratele.
Náš tip
Chcete si doma vykouzlit dokonalý mangový shake? Smíchejte mango prášek s kokosovým mlékem a trochou ledu – stačí pár sekund v mixéru a máte dokonalý exotický nápoj.
Lyofilizované mango je plné vitamínů a minerálů
- Mrazem sušené mango si zachovalo většinu vitamínů a minerálů jako čerstvé plody.
- Mango vyniká v obsahu vitamínu C. Ve 100 gramech čerstvých plodů se ukrývá téměř polovina doporučené denní dávky.
- Obsahuje beta-karoten, který se v těle přemění na vitamín A.
- V mangu najdete také vitamíny skupiny B (zejména B6 a B9).
- Z minerálů obsahuje lyofilizované mango větší množství zinku, manganu, mědi a draslíku.
Co je to lyofilizace?
Lyofilizace neboli sušení mrazem probíhá za velmi nízké teploty a tlaku. Tak dochází k sublimaci – voda přechází z pevného přímo do plynného skupenství. Díky tomu se z ovoce odpaří jen voda, aniž by sušení negativně ovlivnilo jeho nutriční hodnoty. Lyofilizované ovoce takřka neztratí živiny, vitamíny ani minerály. Navíc si zachová přirozenou chuť, vůni i barvu, a tak je téměř k nerozeznání od čerstvého ovoce.
Parametry produktu:
Hmotnost: | 0.25 kg |
---|---|
EAN: | 8594204893602 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.